Brettspill for de minste

shutterstock_154258877

Det er lite som er koseligere enn å spille spill med barna, da særlig brettspill. Brettspillene som er laget for de minste, er ofte pedagogiske og enkle, og de skaper en god mestringsfølelse for både barna og de voksne. Det er svært mange ulike brettspill på markedet å velge mellom, men her er tre gode tips.

Fargerally

Fargerally er et spennende brettspill hvor alle får en bil som skal fylles med seks fargefigurer og med en terning som er moro for de minste. Det er fine farger på brettet, og figurene gjør det ekstra spennende for de små. Den anbefalte alderen er fra fire år og oppover.

Fantorangen

Den velkjente figuren Fantorangen fra barne-TV har fått seg et brettspill som er gøy for de aller minste, gjerne fra 3 år og oppover. Konseptet er at de voksne leser på kortene, og barna svarer. De fine fargene og spennende figurene på kortene fungerer supert for de små.

Se hva jeg kan

Spillet Se hva jeg kan er anbefalt for barn fra tre år og oppover. Det handler om en frosk som hopper rundt på spillebrettet, og som gir barnet mulighet til å vise hva hun kan ved å svare på spørsmål og løse oppgaver om språk, staving, tall, dager og mye mer.