Kjappe spill

game_243478810

Noen spill kan ta timevis å spille, men det er jo ikke alltid man har så god tid. Av og til har du kanskje bare et par minutter til overs, men du kan fint rekke et spill eller til på de minuttene, så sant du velger et kjapt spill.

Gratisspill på mobil og PC

Gratisspill er herlig underholdning. Skal du spille et kjapt spill, kan du teste ut racingspill hos Gratisspill.no. Hvert spill har flere nivåer, men hvert nivå tar ikke lang tid å spille seg gjennom. Racingspill har også fart i selve spillet, og er en perfekt underholdning. Gratisspill har også et stort utvalg av andre spill, så du finner sikkert egne favoritter. Andre nettsider som har gratisspill, er blant annet 123spill, Spillespill og 007.

Spilleautomater

Andre kjappe spill er spilleautomater. Du trenger bare noen sekunder per spinn på disse spillene, og du kan spille både gratis og med ekte penger. Ettersom hvert spinn på en automat tar så kort tid, passer disse spillene perfekt for korte pauser, som når du venter på bussen eller har lunsjpause på jobben. Test gjerne ut nye automater på Videoslots, eller velg et spill med litt fart og spenning, som det nye bilinspirerte spillet Drive: Multiplier Mayhem. Dette spillet har mange multiplikatorer, slik at du kan vinne ganske stort gevinster dersom du har hellet med deg. Multiplikatorer øker alltid spenningen i et spill. Foretrekker du spill med andre temaer, er det rikelig med videoautomater å velge blant hos nettkasinoene.

Raske mobilspill

Det er også lurt å ha noen spill på mobilen din, slik at du alltid har underholdning tilgjengelig, selv når du ikke har tilgang til nettet. Mobilspillene er mange og varierte, alt fra kabal til sportsspill og actionspill. Finn et par gode spill hos Gamer.no som du gjerne vil ha med deg i lomma.