Populære kortspill på nett

Nå som mange kortspill også finnes digitalt kan du spille en mengde kortspill på datamaskin eller en mobil enhet nesten hvor som helst. Du kan spille mot folk fra hele verden, eller du kan reise ut på eventyr alene. Kortspillene på nett er ofte intrikate og varierte, og henstiller deg til en helt ny verden. Her finner du noen tips til ulike kortspill på nett du bør sjekke ut.

Smash Up og poker

Digger du pirater, zombier og ninja-krigere? Hva med en pirat dinosaurus eller en zombie-trollmann? Alt dette og mer til dukker opp i det innovative kortspillet Smash Up. I dette spillet må du lage en kortstokk på hele 40 kort, og knuse motstanderne dine. Poker er stadig mer populært på nett, og her er det også gode penger å tjene. Finn gode pokersider på nett for å lære deg spillet og finne de beste sidene å spille på. Poker har den perfekte miksen av flaks og ferdigheter. Du finner flere variasjoner av poker på nettet, slik at dette aldri blir et kjedelig kortspill.

Hearthstone, Scrolls og Faeria

Det er ikke merkelig at Hearthstone fra Blizzard er så populært. Det er gratis, det er morsomt og det er enkelt. Spillere kan velge mellom ulike helter (og skurker) slik som en trollmann, en paladin, en jeger og flere andre. Selv om du raskt forstår de grunnleggende reglene, er det mange strategier og knep du kan lære, samt at du selvsagt må samle kort. Slik forblir kortspillet interessant over tid. Faeria er et annet gratis kortspill på nett, med herlig grafikk som er morsomt å spille. Her må du i tillegg bygge et spillbrett selv, så Faeria har flere strategiske elementer enn Hearthstone. Scrolls er et annet godt alternativ der du må tenke litt strategisk, her spiller du på et hex-brett og får virkelig følelsen av et godt, gammeldags brettspill.